
Μήνυση στον Άρη Βασιλόπουλο καταθέτουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ με την κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές να φουντώνει.
Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος για το νόμιμο δικαίωμα του συλλόγου να επιστρέψει η ομάδα στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι Ενωσίτες που έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινητοποιήσεις, τόσο με ενημέρωση του κόσμου της πόλης, όσο και με συλλαλητήριο, την περασμένη Κυριακή, προχωρούν σε μηνύσεις, σήμερα, κατά του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, της Διευθύντριας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, Ελένης Σγουράκη, αλλά και του αντιδημάρχου, Θόδωρου Μανωλεδάκη για ηθική αυτουργία.
Ως εκ τούτου, η πίεση για τον Βασιλόπουλο είναι τεράστια από εδώ και πέρα, καθώς τη μήνυση την κάνουν δημότες της πόλης και όχι κάποια εταιρία, για την στάση του όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα είναι παράνομη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement