
Για την αυριανή (04/03) αναμέτρηση με Προμηθέα στην Πάτρα μίλησε στο aekbc.gr ο Γιούρι Ζντοβτς, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα καλό τεστ πριν τον αγώνα με την Μονακό εκτός έδρας.
«O Προμηθέας είναι μία ομάδα με ποιοτικό και αθλητικό ρόστερ. Έχει καλό προπονητή και με τις τελευταίες αλλαγές δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, στο ΟΑΚΑ. Έχει κίνητρο, καθώς παίζει στην έδρα του και πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί. Δεν θα είναι εύκολο ματς.
Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είναι πολύ σημαντικό ώστε να κρατήσουμε ψηλά τη ψυχολογία μας εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Μονακό για το Basketball Champions League. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα καλό τεστ ο αγώνας της Πάτρας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης», τόνισε χαρακτηριστικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement