
Την προετοιμασία του για τον αυριανό επαναληπτικό, προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την Τρίτη (28/2) ο Πλατανιάς. Χωρίς Σωτηρίου, Ντίνα στην Αθήνα οι Κρητικοί.
Δίχως του τραυματίες Σωτηρίου και Ντίνα, θα αγωνιστεί στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ο Πλατανιάς.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία, οι Χανιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εν λόγω αγώνα, ο τεχνικός των Κρητικών Γιώργος Παράσχος έκανε γνωστή την αποστολή του συγκεκριμένου ματς.
Σ΄αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ρενάτο, Παπανικολάου, Γιορέντε, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης και Μπανανά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement