Οι Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Κολοβέτσιος πήραν το λόγο στη σημερινή προπόνηση και μίλησαν για τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά.
Εκτός από τον Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, θέλησαν να μιλήσουν και οι Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Κολοβέτσιους, τονίζοντας και οι δύο τη σοβαρότητα του αγώνα για το Κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά.
Άπαντες γνωρίζουν ότι η Ένωση δεν κατάφερε να βρίσκεται εντός στόχων στο πρωτάθλημα και έτσι το Κύπελλο είναι μονόδρομος, ώστε να υπάρξει μια κατάκτηση τίτλου και αυτή τη χρονιά.
«Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά. Θα είναι δύσκολος, αλλά και εξαιρετικός σημαντικός για εμάς», τόνισε αρχικά ο Μάνταλος, με τον Κολοβέτσιο να υπογραμμίζει την σπουδαιότητα του αγώνα, ώστε η ΑΕΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση και να φτάσει στον τελικό, συμφωνώντας με απόλυτα με τον Μάνταλο, τονίζοντας στο τέλος ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι και ιδιαίτερα… πονηρή για αυτό χρειάζεται προσοχή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement