
Για την επιστροφή του, μετά από αρκετό διάστημα αποχής, με γκολ μίλησε ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ – Διαβάστε στο AEK1924 τι είπε
Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ούγκο Αλμέιδα στη κάμερα της Nova:
Για το ότι γύρισε κι αυτός με γκολ;
«Χωρίς αμφιβολία είναι η αλήθεια ότι τα πέρασα αρκετά άσχημα με τον τραυματισμό μου που είχα. Ό,τι καλύτερο ήταν να επιστρέφω με ένα γκολ».
Αν περίμενε να παίξει με τον Ολυμπιακό;
«Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε. Αποτελεί παρελθόν. Εγώ ήμουν και σήμερα έτοιμος, μπόρεσα και βοήθησα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα, σκόραρα και βοήθησα. Επαναλαμβάνω το παρελθόν είναι παρελθόν και πλέον κοιτάω το μέλλον».
Αν είναι δύσκολο να διαχειριστεί κάποια ομάδα μια μεγάλη νίκη ή και ήττα;
«Το να διαχειριστείς μια νίκη νομίζω είναι πιο εύκολο, γιατί ο κόσμος είναι χαρούμενος, οι παίκτες είναι χαρούμενοι, υπάρχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς μια ήττα. Πρέπει να κοιτάξεις τα λάθη που έχουν προηγηθεί, να δεις τι πρέπει να διορθώσεις. Είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τη νίκη».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement