Σε ματς που θα μείνει στην ιστορία η ομάδα του Στέφενς κέρδισε με 3-2 την Μακάμπι Χάιφα, ενώ έχανε με 0-2 στο 20΄. Βίτορ, Νίνης και Σάλπι τα γκολ, έχασε και δύο πέναλτι ο Στοχ.
Πρόκριση με ανατροπή που θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια οι οπαδοί του “αγκαλιάζει” ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί της Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα.
Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς βρέθηκε να χάνει από τους Ισραηλινούς με 0-2 μόλις στο 21′, εξαπέλυσε, όμως αντεπίθεση διαρκείας και κατάφερε να γυρίσει το ματς με 3-2, έχοντας μάλιστα στο… παθητικό του και δύο χαμένα πέναλτι του Μίροσλαβ Στοχ.
Το συνπαρπαστικό τρίποντο, μάλιστα, φέρνει τον “Δικέφαλο” στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Europa League, με δύο βαθμούς διαφορά από την Αλκμααρ, την οποία θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και κατά συνέπεια έχει το πάνω χέρι για να καταλάβει την πρώτη θέση.
Το συγκλονιστικό ματς της Τούμπας πέρα από το χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που διαθέτει ο ΠΑΟΚ,ήταν και η απόλυτη επιβεβαίωση της σούπερ επιθετικής διάθεσης με την οποία ο Στέφενς αντιμετώπισε τον αγώνα (“σημασία έχει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο στις ευκαιρίες που θα έχουμε και οι δύο” δήλωσε την παραμονή του ματς).
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement