15.10
18:40

Επιστρέφει νωρίτερα ο Πλατέλλας

AEK1924.gr team
Επιστρέφει νωρίτερα ο Πλατέλλας

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αφαίρεσε το προστατευτικό κολάρο, συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις και αναμένεται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα από το διάστημα που υπολόγιζαν οι γιατροί.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ εδώ και περίπου μια εβδομάδα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκ γύμνασης και ειδική ισχυρή φαρμακευτική αγωγή ώστε να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημά που αποκόμισε στο ματς κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου.

Η αρχική εκτίμηση των γιατρών ανέφερε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα το λιγότερο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Πλατέλλας θα τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα γρηγορότερα.

Το απόγευμα της Δευτέρας εξετάστηκε εκ νέου από τους γιατρούς της ομάδας, οι οποίοι είδαν με ικανοποίηση ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί με τους πόνους στον αυχένα και το μούδιασμα που ένιωθε στα χέρια να έχουν υποχωρήσει.

Κανένας δεν έχει σκοπό να ρισκάρει με την επιστροφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν στο ματς με τον Ηρόδοτο εκτός έδρα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement