Τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Μουντιάλ για την ζώνη της Ευρώπης και θα μάθουμε ποιοι θα πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά ακολουθώντας Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία & Γερμανία. Αυτές οι χώρες θα είναι Ρωσία ή Πορτογαλία, Βοσνία ή Ελλάδα, Αγγλία ή Ουκρανία και Ισπανία ή Γαλλία. Οι “χαμένοι” πάνε μπαράζ μαζί με 4 ακόμη. Δείτε πρόγραμμα και βαθμολογίες
Το βράδυ της Τρίτης διεξάγεται στην Ευρώπη η τελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014.
Θυμίζουμε πως από τους 9 ομίλους ήδη σε 5 έχει κατακτηθεί την κορυφή και έχουν προκριθεί στα τελικά της Βραζιλίας κατά σειρά οι Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία και Γερμανία.
Προέρχονται μάλιστα από τους 5 πρώτους ομίλους, ενώ από τους υπόλοιπους θα τους ακολουθήσουν Ρωσία ή Πορτογαλία, Βοσνία ή Ελλάδα, Αγγλία ή Ουκρανία και Ισπανία ή Γαλλία.
Αυτοί που αναφέρθηκαν πρώτοι έχουν και την 1η θέση αυτήν στιγμή, δηλαδή την κατάσταση στα χέρια τους. Βοσνία και Αγγλία πρέπει να νικήσουν για να μην δώσουν την δυνατότητα στον δεύτερο να τους περάσει, ενώ σε Ρωσία και Ισπανία αρκεί και ένας βαθμός.
Οι “χαμένοι” από τα 4 ζευγάρια που προαναφέραμε, αυτοί που θα τερματίσουν δεύτεροι δηλαδή, θα παίξουν μπαράζ μαζί με ακόμη 4 δεύτερους.
Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον χειρότερο δεύτερο, αυτόν που μένει εκτός των μπαράζ δηλαδή, να είναι από τον 2ο όμιλο με Βουλγαρία, Δανία και Αρμενία να έχουν κάποιες ελπίδες, ενώ αν η Τσεχία τερματίσει 2η πίσω από την Ιταλία, τότε 100% αυτή θα είναι η χειρότερη 2η.
***δείτε εδώ την κατάσταση αυτήν την στιγμή όσον αφορά στα μπαράζ (ισχυροί-ανίσχυροι)
Μετά το Αγγλία – Πολωνία, το ματς της ημέρας είναι το Τουρκία – Ολλανδία, με τους Τούρκους σε περίπτωση νίκης να τερματίζουν στην 2η θέση, αλλά έστω με ισοπαλία μάλλον θα θα αποκλειστούν.
Περισσότερα στο sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement