13.10
12:34

«Η ΑΕΚ έχει σωθεί με Μελισσανίδη»

AEK1924.gr team
«Η ΑΕΚ έχει σωθεί με Μελισσανίδη»

Ο Κώστας Νεστορίδης μίλησε λίγο πριν τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στο Ηλυσιακό στο sport24.gr για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

 Για τον Μελισσανίδη:
«Από τη στιγμή που μπήκε ο Μελισσανίδης η ΑΕΚ έχει… σωθεί. Ξέρει από μπάλα, βλέπει μπάλα, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Θα φέρει πίσω τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει όλους τους ΑΕΚτζήδες. Και εμάς τους παλαιμάχους».

Για τα αγωνιστικά:

«Η ΑΕΚ πρέπει να προσπαθήσει, γιατί εάν συνεχίσει και παίζει αυτό το ποδόσφαιρο θα χάσουμε πολλούς φιλάθλους. Είναι θέμα προπονητή αυτό. Πρέπει να παίξουμε καλά πάλι. Αν είχαμε παίξει καλά και είχαμε κερδίσει το Σάββατο, θα ήταν γεμάτο το γήπεδο. Το θέμα είναι να παίζουμε καλά. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Είναι δυνατόν να μη βάζουμε γκολ στην Ερασιτεχνική; Μπαίνουν στην περιοχή και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Περιμένουν ψηλοκρεμαστή μπαλιά να κάνουν γκολ; Πρέπει ο Δέλλας να τους δείξει τι να κάνουν. Τα παιδιά δεν ξέρουν».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement