
Το Σάββατο ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος των κορασίδων της Ένωσης για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΑΑ. Με Φοίβο Μελισσίων η πρεμιέρα στις 18:00
Η αγωνιστική σεζόν με χρώμα κιτρινόμαυρο ξεκινάει για τα καλά. Το Σάββατο μάλιστα οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε αφού πέρα από το ποδόσφαιρο με την Τρίτη αγωνιστική της Football League στην Καλλιθέα, την ίδια μέρα νωρίτερα αγωνίζονται οι κορασίδες στο βόλεϊ της ΑΕΚ, το μπάσκετ σε φιλική αναμέτρηση στο Μαρούσι και το Χάντμπολ αργά το απόγευμα στα Λιόσια.
Όσον αφορά τις Κορασίδες, οι «μικρές» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με την πρώην ομάδα της Ζωής Φάκη, τον Φοίβο Μελισσίων. Ο αγώνας θα γίνει στα Μελίσσια και είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement