30.9
11:02

Το «όχι» του Ντακόλ στο πέναλτι

AEK1924.gr team
Το «όχι» του Ντακόλ στο πέναλτι

Διαβάστε τον λόγο που ο Αλεξάντερ Ντακόλ έδωσε τη θέση του στον Δημήτρη Ανάκογλου για να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε

Είναι το δεύτερο πέναλτι που χάνει η ΑΕΚ σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά όμως εκείνος που δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου και όχι ο Αλεξάντερ Ντακόλ, ο οποίος το είχε κερδίσει.

Ο Βραζιλιάνος παρά το γεγονός ότι είχε πάρει εντολή πριν τον αγώνα από τον Τραϊανό Δέλλα να εκτελέσει πέναλτι σε περίπτωση που το κέρδιζε, τελικά αποφάσισε να δώσει τη θέση του στον Ανάκογλου.

Την απόφαση αυτή την πήρε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και τελικά αποφάσισε να μην διακινδυνεύσει, δίνοντας τη θέση του στον συμπαίκτη του, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να σκοράρει. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement