29.9
12:33

Σαν σε εκδρομή! (pics)

AEK1924.gr team
Σαν σε εκδρομή! (pics)
Advertisement

Η Θύελλα Ραφήνας έφτασε στο ΟΑΚΑ με περισσότερα από 30 άτομα στην αποστολή της. Οι ποδοσφαιριστές, φωτογράφιζαν το Στάδιο, ενώ έβγαλαν και μεταξύ τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ποτέ ξανά το ΟΑΚΑ δεν ήταν τόσο γεμάτο στη πρώτη βόλτα των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες της Θύελλας Ραφήνας και της ΑΕΚ βγήκαν μαζί για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα και ο αγωνιστικός χώρος γέμισε.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν με τα κινητά τους φωτογραφίες το ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν και μεταξύ τους θέλοντας να θυμούνται τη στιγμή.

Παράλληλα, οι 200 περίπου οπαδοί της Θύελλας είχαν πάρει τη θέση τους στην κερκίδα και προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του για το… ραντεβού με την ιστορία που έχουν σήμερα. 

Καταλήγοντας, αυτές οι στιγμές πλέον θα διαδραματίζονται κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ, καθώς οι παίκτες της Γ’ Εθνικής ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις μπαίνοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο και παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ. 

fiela rafinas3

thiela rafinas1

thiela rafinas2

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->