24.9
06:50

Συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι!

AEK1924.gr team
Συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι!
Advertisement

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τα δύο γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Μανδραϊκό, ωστόσο παραμένουν ήρεμοι και συνειδητοποιημένοι, καθώς γνωρίζουν ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν επαναπαύεται μόνο με νίκες.

Οι Κιτρινόμαυροι από τις πρώτες τους κιόλας ημέρες στην ΑΕΚ κατάλαβαν ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, λειτουργεί άκρως επαγγελματικά. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες γνωρίζουν καλά ότι η θέση της Ένωσης δεν βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες, κάτι που ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του τους το τονίζουν συνεχώς.

Τα δύο γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Μανδραϊκό πανηγυρίστηκαν έντονα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι έβγαλαν εκεί όλη την ένταση και το άγχος που είχαν αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα τελείωσαν όλα.

 Όλοι τους είναι συνειδητοποιημένοι και απόλυτα σοβαροί, καθώς γνωρίζουν ότι στόχος της ΑΕΚ δεν είναι να ανταγωνιστεί τις ομάδες του ομίλου της, αλλά να φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να συνεχίσει τις επόμενες χρονιές της ομάδας.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα από τη στιγμή που αποχώρησαν από το γήπεδο της Φυλής και μετά ηρέμισαν, άφησαν πίσω τους την πρώτη νίκη και πλέον συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, ώστε να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας.

Μάλιστα, αυτή θα είναι και η τακτική που θα ακολουθείται σε όλα τα ματς μέχρι και το τέλος της σεζόν, καθώς στόχος είναι να χτιστούν γερές βάσεις για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->