
Ο Αντρέα Τρινκιέρι ανακοίνωσε στους Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Κατσίβελη ότι δεν θα συνεχίσουν στην Εθνική ομάδα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Oι Κώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Κατσίβελης είναι οι δύο παίκτες που “έκοψε” τη Δευτέρα (26/08) ο Αντρέα Τρινκιέρι ενόψει Ευρωμπάσκετ.
“Τέτοιες ανακοινώσεις είναι για μένα σαν να πίνω δηλητήριο. Από σήμερα, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Κατσίβελης δε θα συνεχίσουν μαζί μας στην Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνηθίζεται να λέγονται κάποιες κουβέντες, όπως οι ευχαριστίες του κόουτς για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους και πολλές φορές λέγονται… αυτόματα”,ανέφερε αρχικά ο Ιταλός και πρόσθεσε:
“Εγώ θέλω να πω ότι η προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα έγινε με όλες τους τις δυνάμεις, ήταν καλοί συμπαίκτες και είναι καλοί παίκτες. Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας. Αυτή, όμως, είναι η ευθύνη μου. Να παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάνω απ όλα ως ανθρώπους και το κάνω από την καρδιά μου, όχι τυπικά, για το πώς δούλεψαν και πώς μας υποστήριξαν μέχρι τώρα”.
Πηγή:contra.gr