21.8
08:14

Ετοιμάζεται συμφωνία-«βόμβα» για το όνομα

AEK1924.gr team
Ετοιμάζεται συμφωνία-«βόμβα» για το όνομα

Στα σκαριά βρίσκεται  μια σημαντική χορηγική συμφωνία που είναι έτοιμος να εξασφαλίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ σχετικά με την εμπορική ονομασία του γηπέδου.

Από τη στιγμή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό ο Τίγρης εξ’ ολοκλήρου το σχέδιο για την επιστροφή στα Ιερά Χώματα της Ν.Φιλαδέλφειας θεωρείται δεδομένο πως τα μεγάλα λόγια του αφεντικού της ΑΕΚ για το ΝΑΟ θα γίνουν πράξεις.

Οι συζητήσεις που γίνονται με εταιρία-«κολοσσό» για την εμπορική ονομασία του γηπέδου σκοπεύουν να φέρουν ένα πολύ σημαντικό ποσό για την ΑΕΚ. Το όνομα της εταιρίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ωστόσο θα προκαλέσει αίσθηση και ενθουσιασμό.

Στο τελικό στάδιο λοιπόν βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο πλευρών και στο επόμενο διάστημα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τη συμφωνία από την οποία η Ένωση θα εξασφαλίσει το 20 με 25% του κόστους που θα έχει συνολικά η κατασκευή του ΝΑΟΥ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->