Χαλάρωμα, τρέξιμο και ασκήσεις στίβου περιείχε το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης του τμήματος βόλεϊ γυναικών της Ένωσης. Διαβάστε στο AEK1924.grτο ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας
Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο κλειστό της ΦΕΑ, με δύο απουσίες. Πιο συγκεκριμένα από αυτήν απουσίαζαν η Γιόσοβιτς καθώς και η Φερνάντεζ οι οποίες βρίσκονται σε προετοιμασία με τις Εθνικές τους ομάδες.
Αναφορικά με την προπόνηση, ο Αποστόλης Οικονόμου είχε προγραμματίσει χαλαρό πρόγραμμα γνωριμίας για σήμερα το απόγευμα, με τις αθλήτριες της Ένωσης να ξεμουδιάζουν στο κλειστό με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, το πρωί με βάρη σε γυμναστήριο που βρίσκεται επί της οδού Δεκελείας και το απόγευμα και πάλι με ασκήσεις στίβου στο Ζηρίνειο αυτή τη φορά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement