Η προετοιμασία είναι ένα από τα δυσκολότερα στάδια στη ζωή κάθε ποδοσφαιριστή, ωστόσο φέτος μαζί με τους νεαρούς παίκτες της Ένωσης δύσκολες στιγμές αναμένεται ότι θα περάσουν και οι γονείς τους.
Οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ είναι μικροί σε ηλικία, κάτι που σημαίνει ότι δεν οδηγούν και πρέπει να βρουν κάποιο τρόπο ώστε να πηγαινοέρχονται στα Σπάτα και στην Γλυφάδα, όπου θα γίνονται οι προπονήσεις.
Έτσι λοιπόν επιστρατεύουν τους γονείς τους, οι οποίοι αναμένεται ότι θα περάσουν δύσκολες ημέρες μέχρι τις 11 Αυγούστου, που η ομάδα θα αναχωρήσει για το Πήλιο.
Σήμερα, έξω από τα Σπάτα οι γονείς είχαν στήσει το δικό τους πηγαδάκι, καθώς έφεραν τους γιούς τους στην προπόνηση και περίμεναν να τελειώσουν ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Κάτι ανάλογο αναμένεται ότι θα συμβεί και στις επόμενες προπονήσεις, μέχρι οι παίκτες να συντονιστούν μεταξύ τους και να βρουν το ποιος θα μεταφέρει ποιον στις επόμενες προπονήσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement