Ο αριστερός μπακ που δοκιμάστηκε κατά την περυσινή προετοιμασία από τον Βαγγέλη Βλάχο δίχως να ικανοποιήσει, ενώ κόπηκε και από τον Λίνεν, προωθείται από τον έλληνα ατζέντη για μία θέση στο ρόστερ
Ο αριστερός μπακ που δοκιμάστηκε κατά την περυσινή προετοιμασία από τον Βαγγέλη Βλάχο δίχως να ικανοποιήσει, ενώ κόπηκε και από τον Λίνεν, προωθείται από τον έλληνα ατζέντη για μία θέση στο ρόστερ
Μία από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι η ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως είχατε διαβάσει στο ΑΕΚ1924.gr.
Μέχρι στιγμής ο μοναδικός που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση είναι ο Τάσος Τσουμάγκας, ενώ στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ντίνου Νικολόπουλο με τον Βασίλη Τσιάρτα να προωθεί τον παίκτη του.
Ο Νικολόπουλος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την Κ20 της ΑΕΚ, ενώ είχε ακολουθήσει, για κάποιο διάστημα, την προετοιμασία της α’ ομάδας στο Τσέστερ της Αγγλίας, επί Βαγγέλη Βλάχου.
Ο 20χρονος αμυντικός δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, μοναδική φορά που έπαιξε μπροστά στον κόσμο της Ένωσης ήταν σε ένα φιλικό με τον Λεβαδειακό στην αρχή της χρονιάς, ενώ δεν πήρε καμία ευκαιρία ούτε από τον Έβαλντ Λίνεν κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Δικέφαλο καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.
Βέβαια άλλες οι απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής…
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement