Ο υπάλληλος του σιδηροδρομικού σταθμού ήθελε να δει, πιθανότατα, πορνό εν ώρα υπηρεσίας. Κάπου όμως τα μπέρδεψε και η ταινία του ανέβηκε στη γιγαντοοθόνη του σταθμού
Ένας τεχνικός στη βορειοανατολική Κίνα κλήθηκε να φτιάξει τα ηλεκτρονικά συστήματα του σταθμού του Τζιλίν. Ως εδώ όλα καλά. Το θέμα ανέκυψε μετά καθώς, αφού τελείωσε την εργασία του, αποφάσισε πως ήταν ώρα ξεκούρασης και έτσι έβαλε σε μία από τις συσκευές dvd μία ταινία.
Η ταινία όμως ήταν ακατάλληλη για ανηλίκους, όπως και για δημόσια προβολή, πόσο μάλλον σε ένα σταθμό. Λεγόταν “Απαγορευμένος Μύθος: Σεξ και Τσόπστικς”.
Για κάποιον λόγο, είτε γιατί ο ίδιος είχε κάνει κάποιο λάθος στη σύνδεση είτε διότι από πριν ήταν έτσι η εγκατάσταση και δεν το είχε προσέξει, η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με γιγαντοθόνη στο σταθμό.
Ξεκίνησε λοιπόν να προβάλλεται κανονικά και δη για δέκα λεπτά, τόσο στην οθόνη του τεχνικού όσο και στη γιγαντο-οθόνη του σταθμού, αντί των σχετικών διαφημίσεων.
Τελικά κατάλαβε τι συνέβαινε από τις φωνές και αποσυνέδεσε τη συσκευή.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement