
Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού αστραγάλου. Ως αποτέλεσμα, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Σερβία, αλλά και από το παιχνίδι με την Ελλάδα στην Τούμπα στις 4 Οκτωβρίου (21:45).
Ο Σλότερμπεκ είχε αντιμετωπίσει και προηγούμενο τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση στο Άουγκσμπουργκ. Τη θέση του δίπλα στον Γιόναθαν Τα είχε πάρει ο Γιαν Αουρέλ Μπίσεκ.
Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, δεν αναμένεται να κληθεί αντικαταστάτης του 26χρονου στόπερ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει πλέον στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές.
Για τα επόμενα παιχνίδια, οι Βαλντεμάρ Άντον και Μαλίκ Τιάο αναμένεται να αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο της Γερμανίας, το οποίο πιθανότατα θα παραταχθεί και στην Τούμπα απέναντι στην Ελλάδα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO