
Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το Nations League για τις Εθνικές ομάδες και ήδη αρκετές Ομοσπονδίες ανακοινώνουν τις κλήσεις των ομάδων τους, για τα εν’ λόγω ματς
Έτσι λοιπόν και η Εθνική Αλβανίας, γνωστοποίησε τις κλήσεις της, με τον Σταύρο Πήλιο να βρίσκεται κανονικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών που καλέστηκαν, εν’ αντιθέσει ο Θωμάς Στρακόσια που έμεινε εκτός κλήσεων.
Θυμίζουμε, ότι ο Αλβανός γκολκίπερ είναι τραυματίας και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία για πρώτη φορά είναι μεγάλη.
Απ’ εκεί και έπειτα, η Αλβανία θα βρεθεί αντιμέτωπη κόντρα στη Λευκορωσία εντός έδρας στις 26 Σεπτεμβρίου (21:45), μετά το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας στις 29 Σεπτεμβρίου (21:45), ύστερα με την Φινλανδία εκτός έδρας στις 3 Οκτωβρίου (16:00) και θα κλείσει με το εντός έδρας ματς ξανά με το Σαν Μαρίνο στις 6 Οκτωβρίου (21:45).
Η δημοσίευση της Εθνικής Αλβανίας:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO