13.9
15:13

ΑΕΚ: Προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας Πόλο η Άννα Χατζηγιωργάκη

AEK1924.gr team
ΑΕΚ: Προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας Πόλο η Άννα Χατζηγιωργάκη

Η Άννα Χατζηγιωργάκη ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Χατζηγιωργάκη, η οποία αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γυναικείας Ομάδας Πόλο του Συλλόγου, καθώς και την επίβλεψη της Ακαδημίας.

Η Άννα Χατζηγιωργάκη έχει γράψει τη δική της ιστορία στο άθλημα, καθώς ως αθλήτρια έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα (1988, 1990, 1992, 1995) στην καριέρα της, ενώ με την Εθνική ομάδα έχει συμμετάσχει σε τρία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα (1989, 1991, 1993).

Ασχολείται με την προπονητική από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, με θητεία και επιτυχίες σε Εθνικό Πειραιώς, Τρίτωνα Αμαρουσίου, Χαϊδάρι, Γ.Σ Περιστερίου, Καστέλλα, Ηλυσιακό.

Έχει επίσης διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική Ομάδα Κ16 με την οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022, το ασημένιο στο Πανευρωπαϊκό του 2025 και το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2026.

Η Άννα Χατζηγιωργάκη δήλωσε στο aek.gr: «Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο Σωματείο, το οποίο δεν γίνεται να μην έχει υψηλούς στόχους. Το πλάνο που τέθηκε μαζί με τη νέα Διοίκηση είναι φυσικά η άνοδος. Να φτιαχτεί μία υγιής ομάδα, μία ομάδα με άμεση προοπτική για την Α1. Η κατάσταση στη γυναικεία υδατοσφαίριση είναι δυσμενής. Όμως, με την καλή συνεργασία με το Σύλλογο και τους υπόλοιπους προπονητές, είμαι πεπεισμένη ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας. Ακούγεται εύκολη η επάνοδος στην Α1. Όμως, αυτή πρέπει να γίνει μέσα από τις Ακαδημίες μας. Μέσα σε 2 χρόνια να έχουμε τα παιδιά που θα μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Έτσι, η ΑΕΚ θα εδραιωθεί στην Α1 με δικά της παιδιά».

Άννα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement