
Ο Καμερουνέζος αμυντικός τόνισε πως η Ένωση παρέμεινε ενωμένη, δούλεψε σωστά και πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η ομάδα έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.
«Ξεκάθαρα κρατάω τη σημερινή νοοτροπία μας. Μετά το κακό αποτέλεσμα με την Κηφισιά το χρειαζόμασταν. Μείναμε ενωμένοι και δουλέψαμε και κυρίως κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά.
Ο Μουκουντί στάθηκε και στη δουλειά που γίνεται με τον Μάρκο Νίκολιτς, εξηγώντας πως το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να συνεχιστεί η βελτίωση.
«Αυτό το ποδόσφαιρο δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Βασικό να κερδίζουμε, αλλά ακόμη καλύτερο με τέτοιο σκορ. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι γιατί κάναμε λάθη, αλλά είναι Σεπτέμβρης. Θα δουλέψουμε και θα τα βελτιώσουμε», σημείωσε.
Όσο για την επόμενη πρόκληση, τη ΛΑΣΚ, το μήνυμα του στόπερ της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρο: στόχος είναι μόνο η νίκη.
«Απλά θέλουμε να κερδίσουμε, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Έχουμε τρεις μέρες για το ματς με τη ΛΑΣΚ και το μόνο που θέλουμε είναι το θετικό αποτέλεσμα».
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO