
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κόμο, αντίπαλος της ΑΕΚ στη League Phase του Champions League, διαλύοντας με 4-1 τη Τζένοα εκτός έδρας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Όσμαΐτς, όμως η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας απάντησε άμεσα. Ο Μπατούρινα ισοφάρισε με εντυπωσιακό τρόπο στο 25’, ο Ντιαό έκανε το 1-2 στο 30’ και ο Παζ διαμόρφωσε το 1-3 πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 66’ έκανε το ντεμπούτο του ο Μόιζε Κιν, αντικαθιστώντας τον Τάσο Δουβίκα, και λίγο αργότερα έδωσε την ασίστ στον Ντιαό για το τελικό 1-4.
Η Κόμο έδειξε με εμφατικό τρόπο τις διαθέσεις της, με την ΑΕΚ να ταξιδεύει στην Ιταλία στις 24 Νοεμβρίου για να την αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO