
Ο Νίκο Κόβατς αναφέρθηκε στην κατάσταση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του, καθώς θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η επέμβαση.
«Ο Γιάννης έχει υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Γι’ αυτό θα ήταν επιπόλαιο να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη σε αυτό το στάδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Κροάτης τεχνικός αποκάλυψε πως ο Κωνσταντέλιας είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εξέλιξη, ωστόσο εμφανίζεται αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.
«Ο παίκτης είναι απογοητευμένος. Ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Η ζωή συνεχίζεται. Όταν επιστρέψει, θα είναι ξανά ο παλιός του εαυτός και ακόμη καλύτερος».
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία reCAPTCHA για την προστασία από κακόβουλη χρήση και αυτοματοποιημένες επιθέσεις.
Η χρήση του ιστοτόπου διέπεται από την
Πολιτική Απορρήτου και τους
Όρους Χρήσης.
Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε τις επιλογές σας στις
Ρυθμίσεις Απορρήτου.
