30.8
10:28

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Γενικός διευθυντής Ντόρτμουντ για Κωνσταντέλια: «Φοβόμαστε για το χειρότερο»!

AEK1924.gr team
Αντίπαλοι ΑΕΚ: Γενικός διευθυντής Ντόρτμουντ για Κωνσταντέλια: «Φοβόμαστε για το χειρότερο»!

Τρομερά άτυχος ο διεθνής άσος της Μπορούσια, στο ντεμπούτο του στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Αμβούργο (2-0), αλλά στην επανάληψη αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο και υπάρχει μεγάλος φόβος ότι ενδέχεται να έχει πειραχτεί ο χιαστός του.

Μετά τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Νίκο Κόβατς και τον αθλητικό διευθυντή, Όλε Μποκ, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του κι ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Λαρς Ρίκεν.

Ο άλλοτε άσος της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε την Κυριακή τα αποτελέσματα της εξέτασης και ελπίζουμε για το καλύτερο. Αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής, στην πραγματικότητα φοβόμαστε το χειρότερο!», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς για το αν σε περίπτωση τραυματισμού θα υπάρξει μεταγραφή απάντησε: «Ανάλογα με το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, θα το συζητήσουμε. Αλλά τουλάχιστον, για τις επόμενες τρεις μέρες δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα».

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement