
Έντονη ήταν η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου μετά την ήττα του Βόλου από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League.
Ο δήμαρχος Βόλου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στράφηκε κατά του διαιτητή VAR της αναμέτρησης, Στέλιου Κουμπαράκη, με αφορμή το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των Κρητικών.
Ο Μπέος άσκησε σφοδρή κριτική στον έμπειρο διαιτητή, αμφισβητώντας ευθέως την απόφασή του και αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε:
«Ο δημόσιος υπάλληλος – επί σειρά ετών VARίστας – της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, ονόματι Κουμπαράκης, από την 1η αγωνιστική έδειξε και τις ικανότητές του αλλά και τις προθέσεις του. Αυτό το πέναλτι δεν θα το έδινε ούτε ο Μπούσης.
Δεν ντρέπεσαι ρε Κουμπαράκη, εργαλείο του συστήματος…»
Παρά την έντονη επίθεση προς τον Κουμπαράκη, ο Αχιλλέας Μπέος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του δίνοντας συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του, ενώ ευχήθηκε στην κρητική ομάδα καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
«Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του και καλή επιτυχία στους ευρωπαϊκούς του αγώνες.»
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία reCAPTCHA για την προστασία από κακόβουλη χρήση και αυτοματοποιημένες επιθέσεις.
Η χρήση του ιστοτόπου διέπεται από την
Πολιτική Απορρήτου και τους
Όρους Χρήσης.
Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε τις επιλογές σας στις
Ρυθμίσεις Απορρήτου.
