
Αναλυτικά:
Για το το πρώτο ημίχρονο: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε τρία γκολ, κάτι που είναι φανταστικό. Είχαμε επίσης αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όπως και πέρυσι. Στο γκολ μου, έκανα το εύκολο κομμάτι. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο δεν πήγε όπως θέλαμε».
Για την αποσύνδεση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο ανήσυχοι για το τι συνέβη εναντίον της Εστρέλα, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε γιατί είμαστε μια σπουδαία ομάδα. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος στην Πορτογαλία και αυτό φέρνει κάποια πίεση, αλλά αυτό θέλουμε. Αν παίξουμε χωρίς πίεση, δεν είμαστε καλή ομάδα».
Για τη μάχη για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα: «Είμαστε τρεις παίκτες και όλοι προπονούμαστε καλά. Ο Λουίς Σουάρες είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι, αλλά τώρα έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω βασικός. Απομένουν πολλά παιχνίδια, οπότε ίσως συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί. Είναι εδώ μαζί μας και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Ο Νελ βελτιώνεται επίσης πολύ και, κατά τη γνώμη μου, θα είναι ο επιθετικός της Σπόρτινγκ τα επόμενα χρόνια».
Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στη νίκη της Σπόρτινγκ επί της Γκιμαράες με 3-2 και στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Λουίς Σουάρες στην επίθεση.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO