Ο Ισπανός αμυντικός συνεχίζει να βρίσκεται στα… πιτς λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει και δεν έχει καταφέρει ακόμη να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον τελικό του Super Cup απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη (12/8, 20:00), με τον Μπόρχα Γκονζάλες να παραμένει εκτός.
Ο Ισπανός αμυντικός συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ένωση θεωρείται δύσκολη, με τον χρόνο πλέον να πιέζει.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προπονήθηκαν κανονικά, δουλεύοντας κυρίως σε κομμάτια τακτικής, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα.