
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Λόβρο Μάγιερ έναντι 6 εκατ. ευρώ. Ο 28χρονος διεθνής Κροάτης μέσος προορίζεται να αποτελέσει τον βασικό εκφραστή της μεσαίας γραμμής του Μάρκο Νίκολιτς, με την Ένωση να πραγματοποιεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις της σύγχρονης ιστορίας της, εφόσον ολοκληρωθούν και τα τελευταία διαδικαστικά της συμφωνίας.
Ο Λόβρο Μάγιερ αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς Κροάτες μέσους της γενιάς του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπου αναδείχθηκε δύο φορές κορυφαίος Κροάτης U21, πριν επιστρέψει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.
Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν το 2021 στη Ρεν, η οποία δαπάνησε περίπου 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους για να τον αποκτήσει. Δύο χρόνια αργότερα, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στη Ligue 1 και την παρουσία του στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν 2022-23 από τη L’Equipe, η Βόλφσμπουργκ επένδυσε συνολικά έως 30 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, σε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.
Με τη γερμανική ομάδα κατέγραψε 69 συμμετοχές και 9 γκολ στη Bundesliga, ενώ παράλληλα είναι εν ενεργεία διεθνής με την Κροατία, με 38 συμμετοχές και 9 γκολ, έχοντας συμμετάσχει τόσο στην πορεία μέχρι την τρίτη θέση του Μουντιάλ 2022 όσο και στον τελικό του Nations League το 2023.
Δείτε βίντεο:
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE