
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στα ελληνικά στο AEK TV, λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ για ακόμη δύο χρόνια.
Ο Σέρβος μέσος εξέφρασε τη χαρά του για την παραμονή του στην Ένωση, τονίζοντας πως αισθάνεται πλέον σαν στο σπίτι του, ενώ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.
«Θέλω κι άλλα πρωταθλήματα με την ΑΕΚ», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Γκατσίνοβιτς, ο οποίος στάθηκε στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον σύλλογο, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας.
Η συνέντευξη ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος χαφ μιλάει στην ελληνική γλώσσα, δείχνοντας τη σύνδεση που έχει αποκτήσει με την ΑΕΚ και την Ελλάδα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE