
Ο Γκάρι Ροντρίγκες, γνωστός στην Ελλάδα από τις μεταγραφές του σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ αγωνίζεται πλέον στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού, αναφέρθηκε στο υπέροχο αυτό ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού:
«Ολοκληρώσαμε το ταξίδι μας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό δεν ήταν το τέλος, για το οποίο ονειρευόμασταν, αλλά αποχωρήσαμε με τα κεφάλια ψηλά και μια τεράστια υπερηφάνεια, γνωρίζοντας ότι δώσαμε τα πάντα που είχαμε στο γήπεδο. Το να φοράω τη φανέλα Cabo Verde και να εκπροσωπώ τη χώρα μου είναι τιμή, την οποία θα κουβαλάω μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Όλα όσα ζήσαμε σε αυτό τη διοργάνωση θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μου.
Ευχαριστώ όλους όσους ήταν μαζί μας από την αρχή και που ποτέ δεν αφήσανε το χέρι μας, υποστηρίζοντας μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Νιώσαμε την δύναμη σας σε κάθε στιγμή και αυτό ήταν απαραίτητο για εμάς για να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοδοξία, την ορμή και την επιθυμία να κερδίσουμε. Προχωράμε μαζί. Nha Cabo Verde». Ο 35χρονος ακραίος επιθετικός είχε δύο συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE