29.6
10:19

Νέο αφεντικό στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ο Παντερμαλής

Κώστας Κοσικίδης
Νέο αφεντικό στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ο Παντερμαλής

Το Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, αναλαμβάνει απ’ εδώ και πέρα την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος θέλησε και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του σωματείου και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Αλέξη Αλεξίου, αλλά και με τον νομικό και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, Νίκο Παντερμαλή.

Μάλιστα, μετά απ’ τις ξεχωριστές επαφές, κάλεσε σε κοινή συνάντηση τους δυο άνδρες και εκεί τους ανακοίνωσε την απόφαση του, για ενεργοποίηση του Νίκου Παντερμαλή στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ σ’ εκτελεστικό ρόλο, απ’ την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, που θεσπίζεται από εδώ και στο εξής έχοντας το γενικό πρόσταγμα.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Απ’ εκεί και έπειτα, η Γεωργία Λεμονιά, που μέχρι τώρα εκτελούσε καθήκοντα γενικής διευθύντριας, γνωστοποίησε την παραίτηση της, η οποία και έγινε δεκτή, με τον Νίκο Παντερμαλή θα δώσει το παρών στην προσεχή Γενική Συνέλευση του σωματείου, όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα η ενεργοποίηση του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ο Νίκος Παντερμαλής θα παραμείνει φυσικά στη θέση του, στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ως Μέλος, αλλά απ’ εδώ και πέρα θα περάσει στα χέρια του, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Φυσικά, η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι μια εβδομάδα, με πολλές επαφές και κινήσεις, με τον Παντερμαλή, να σηκώνει αμέσως μανίκια και να πιάνει δουλειά, αλλάζοντας επί της ουσίας σελίδα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με τα καλύτερα να είναι μπροστά της.

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη, αποδεικνύει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος, είναι δίπλα στη Μάνα ΑΕΚ, τόσο απ’ τις επαφές που έγιναν, όσο και απ’ τον άνθρωπο που θέλησε να του δώσει αυτή την θέση, καθώς είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, που γνωρίζει καλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και εμπιστεύεται απόλυτα.

Συνεπώς, ο Super Mario δείχνει ότι είναι ενεργητικός και στα κοινά της Μάνας ΑΕΚ, θέλοντας ν’ αλλάξει κι’ εκεί την ιστορία του Συλλόγου και μπορεί να την φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, είχε  αρχικά συνάντηση με τον Πρόεδρο του σωματείου και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αλέξη Αλεξίου και κατόπιν συνάντηση με τον νομικό και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Νίκο Παντερμαλή.

Ο κ. Ηλιόπουλος μετά τις δύο ξεχωριστές επαφές, κάλεσε σε κοινή συνάντηση τους κ.κ Αλεξίου και Παντερμαλή. Εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόφαση του για ενεργοποίηση του κ. Παντερμαλή στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ σε εκτελεστικό ρόλο, από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, που θεσπίζεται από εδώ και στο εξής έχοντας το γενικό πρόσταγμα.

Η κ. Γεωργία Λεμονιά που μέχρι τώρα εκτελούσε καθήκοντα γενικής διευθύντριας, γνωστοποίησε την παραίτηση της, η οποία και έγινε δεκτή.

Ο κ. Παντερμαλής θα βρεθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση του σωματείου, όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα η ενεργοποίηση του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή».

Advertisement