28.6
15:36

Επιστρέφουν και τρέχουν τις εξελίξεις

Κώστας Κοσικίδης
Επιστρέφουν και τρέχουν τις εξελίξεις

Η επιστροφή των Ριμπάλτα και Νίκολιτς, θα τρέξει τις εξελίξεις στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας

Ο Ιούνιος είχε αρχίσει ιδανικά για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, με την απόκτηση του Ολεξάντρ Ζούμπκοφ, κλείνοντας έτσι μια απ’ τις θέσεις, που είχαν τεθεί ως προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας.

Ωστόσο, από τότε δεν υπήρξαν κάποιες άλλες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι της Ένωσης, αλλά φυσικά δεν υπήρχε και καμία στασιμότητα, με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα να προχωράει τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές, κάτω απ’ τα… ραντάρ, όπως μας έχει διδάξει η «ιστορία» του στην ΑΕΚ.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Φυσικά, είχαμε γράψει στο AEK1924.gr, ότι η Ένωση θα ήθελε να έχει κλείσει ακόμα μια, αν όχι και τις άλλες δυο προτεραιότητες, που έχει θέσει του χαφ και του στόπερ.

Όμως, φτάνοντας μια εβδομάδα πριν την προετοιμασία και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, αλλά όλα δείχνουν ότι με την επιστροφή των Χαβιέρ Ριμπάλτα και Μάρκο Νίκολιτς, από αύριο στην Αθήνα, θα τρέξουν οι εξελίξεις.

Οι δυο άνδρες αναμένεται να επιστρέψουν από αύριο στη βάση τους και να τρέξουν διάφορες υποθέσεις, που αφορούν την ομάδα, ενόψει και την έναρξη της προετοιμασίας την Δευτέρα (06/07), αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στο σκέλος της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Συνεπώς, η εβδομάδα που θα ξεκινήσει από αύριο θα είναι εβδομάδα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και πιθανόν να φέρουν αρκετές εξελίξεις και στην ενίσχυση του ρόστερ, θέλοντας να δυναμώσει η ομάδα με τον χαφ… μπαλάτο, που θέλει ο Νίκολιτς από πέρυσι, αλλά και μ’ ένα στόπερ για να συμπληρώσει την τετράδα πίσω.

Φυσικά, στη πορεία θα φανεί αν θ’ ανοίξουν κι’ άλλες υποθέσεις, για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, σ’ άλλες θέσεις, όπως για παράδειγμα στα άκρα της άμυνας.

Advertisement