17.6
22:06

Μουντιάλ 2026: Χωρίς ιδέες η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με το Κονγκό

AEK1924.gr team
Μουντιάλ 2026: Χωρίς ιδέες η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με το Κονγκό

Η μαχητική ΛΔ Κονγκό κράτησε γερά και πήρε την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην άνευρη Πορτογαλία, στην πρώτη αγωνιστική του 11ου ομίλου στο Μουντιάλ 2026. Με γκέλα ξεκινάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τουρνουά.

Η ΛΔ Κονγκό βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Πορτογαλία, για την πρώτη αγωνιστική του 11ου ομίλου στο Μουντιάλ 2026.

Χωρίς δημιουργία, έμπνευση και ένταση οι Ίβηρες, που δεν κατάφεραν να πάρουν σχεδόν τίποτα από τους ταλαντούχους αστέρες της.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Οι Αφρικανοί έδειξαν μαχητικότητα, κοίταξαν κατάματα το μεγάλο φαβορί του ματς και ήταν πιο δημιουργικοί στην επίθεση, ενώ παράλληλα έδειξαν σταθερότητα στα μετόπισθεν και κέρδισε άξια έναν βαθμό.

Η ΛΔ Κονγκό πέτυχε το πρώτο της τέρμα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Γουίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, γράφοντας ιστορία. Στο δεύτερο μέρος στάθηκε επάξια.

Οι Πορτογάλοι έψαξαν από νωρίς το προβάδισμα και το βρήκαν σχετικά εύκολα στο έκτο λεπτό, με τον Νέβες να ανοίγει το σκορ με άπιαστη κεφαλιά έπειτα από σέντρα-ασίστ του Νέτο.

Η επόμενη καλή στιγμή τους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

ΠΗΓΗ:sport24

Advertisement