
Παρότι μέχρι σήμερα υπήρχε… σιγή ιχθύος απ’ την ΕΠΟ, για τον τελικό του Super Cup, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ.
Πλέον, το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει και όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και θα είναι το πρώτο επίσημο ματς των δυο ομάδων.
Συγκεκριμένα, η πιθανότερη ημερομηνία θα είναι στις 12 Αυγούστου, με πιθανότερη έδρα του τελικού, είναι το Παγκρήτιο Στάδιο, με την ΕΠΟ να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους φιναλίστ, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν στις 2 Ιουνίου.
Μάλιστα, οι δυο ομάδες δείχνουν διαθέσιμες να γίνει τότε το Super Cup, καθώς θα το δουν ως ένα γερό τεστ, πριν την έναρξη της σεζόν, θυμίζοντας ότι τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς τους, στα playoffs του Champions League για την ΑΕΚ και Europa League για τον ΟΦΗ, είναι προγραμματισμένα για τις 18-19-20 και 25-26-27 Αυγούστου, ενώ η πρώτη σέντρα της Super League στις 22-23 Αυγούστου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO