
Κομβικό ραντεβού για τη «Βασίλισσα» απόψε στη SUNEL Arena. Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (25/5, 19:00) τον Άρη, στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των playoffs της Stoiximan Basket League. Πρόκειται για αναμέτρηση χωρίς δεύτερη ευκαιρία: ο νικητής συνεχίζει στα ημιτελικά, όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός, ενώ ο ηττημένος ολοκληρώνει τη σεζόν στην 5η θέση.
Η σειρά βρίσκεται στο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιραστεί τις νίκες στις έδρες τους. Η ΑΕΚ πήρε το πρώτο ματς, όμως στη Θεσσαλονίκη γνώρισε την ήττα με 90-81 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, σε ένα παιχνίδι που άφησε έντονη δυσαρέσκεια στην «Ένωση» για τη διαιτησία. Το αποψινό Game 3 διεξάγεται με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων και του τουρνουά που φιλοξενήθηκε στα Λιόσια.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ευχάριστα νέα, καθώς δεν αντιμετωπίζει απουσίες. Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός στο δεύτερο παιχνίδι και επιστρέφει κανονικά στη 12άδα, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην περιφέρεια.
Ο Σάκοτα, μιλώντας πριν το καθοριστικό ματς, στάθηκε στην ένταση και την ποιότητα της σειράς, επισημαίνοντας πως και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν σε ρυθμούς playoffs. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα είχε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας αυτή τη φορά, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει σεβασμός προς τον Άρη, αλλά και ξεκάθαρη στόχευση στη νίκη, ώστε η ΑΕΚ να συνεχίσει και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία – κατά γενική ομολογία – επιτυχημένη χρονιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO