
Το στέλεχος της διοίκησης των Τούρκων, Τσεμ Τσιρίτσι δεν στάθηκε μόνο στον αριθμό των φιλάθλων της Φενέρ που θα βρεθούν στο Telekom Center Athens για το Final Four ( περίπου 4.000-4.500 οπαδοί).
Έβγαλε είδηση και για κομβικούς παίκτες της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Sports Digitale, οι Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς θα παίζουν στη Φενέρ και τη νέα σεζόν.
«Ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ το λάτρεψε εδώ πέρα. Θα συνεχίσει μαζί μας και την επόμενη σεζόν», είπε για τον πρώην παίκτη των Λέικερς.
Για τον Μπιμπέροβιτς τόνισε: «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο από το NBA. Μπορεί να υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ταρίκ, αλλά είναι παίκτης μας και θα συνεχίσει να μένει μαζί μας».
Final Four 2026 – Η Euroleague «προσγειώνεται» στην Αθήνα
Το Final Four επιστρέφει στην Αθήνα και η πόλη που έζησε αξέχαστες στιγμές το 2007 είναι έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία, σχεδόν 20 χρόνια μετά! Ολυμπιακός, Φενερμπαχτσέ, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο της Euroleague στο Telekom Center και εσύ ζεις κάθε στιγμή της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Pamestoixima.gr! Γιατί στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι σου τα σπάει και γίνεται καλύτερο από ποτέ. Δεκάδες αγορές, ενισχυμένες αποδόσεις* και μοναδικές προσφορές γνωριμίας που σε κάνουν να νιώθεις τη δράση του Final Four 2026 όπου κι αν βρίσκεσαι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO