
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoff της Superleague,με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη για την κατάληψη της 2ης θέσης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.
Για το ματς με την ΑΕΚ:
«Θέλουμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση, αφού στην πρώτη πια δεν μπορούμε να είμαστε. Θέλουμε να τα καταφέρουμε για να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League την επόμενη χρονιά».
Αν θα παρακολουθεί τι συμβαίνει στο άλλο ματς:
«Όχι. Την τελευταία φορά δεν ήξερα καθόλου τι συμβαίνει στο άλλο παιχνίδι. Κάποιοι στον πάγκο γνώριζαν, αλλά δεν άκουσα καθόλου τι γινόταν και έμαθα το αποτέλεσμα μετά. Πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις εσύ την δουλειά. Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε από εμάς. Αν κερδίσουμε δεν θα μας ενδιαφέρει καθόλου τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι».
Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει:
«Στα παιχνίδια που παίξαμε φέτος με την ΑΕΚ ήρθαν όλα τα αποτελέσματα. Ένα χάσαμε, ένα κερδίσαμε και ένα ήρθαμε ισόπαλοι. Είναι αλήθεια πως στο τελευταίο που παίξαμε απέναντί τους στα πλέι οφ δεν ήμασταν καλοί. Όχι όμως πως και η ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα καλύτερη από εμάς. Νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι και αυτός που θα είναι πιο εύστοχος θα κερδίσει και τους τρεις βαθμούς».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO