19.4
15:02

Απίστευτη πρόκληση – Τσαρούχα και Χριστινάκης σφυρίζουν το Πανιώνιος-ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Απίστευτη πρόκληση – Τσαρούχα και Χριστινάκης σφυρίζουν το Πανιώνιος-ΑΕΚ!

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στη Γλυφάδα, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιος και την ΑΕΚ.

Τον αγώνα τελικά θα διευθύνει η τριάδα Τσαρούχα, Χριστινάκης και Χατζημπαλίδης! Ναι καλά διαβάσατε!

Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που έχει προκληθεί σάλος μετά τις αποκαλύψεις της ΚΑΕ Μαρούσι, για τη δράση του Βαγγέλη Λιόλιου αλλά και συγκεκριμένων διαιτητών, όπως το δίδυμο Τσαρούχα-Χριστινάκη!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αμφότεροι έχουν συνδεθεί με αναμετρήσεις του Προμηθέα που προκάλεσαν αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ  στις 16/11/2024 , όπου η ομάδα της Πάτρας είχε επικρατήσει με μεγάλη διαφορά στις ελεύθερες βολές (τι πρωτότυπο).

Στο αξέχαστο αυτό ματς, είχαν αποβληθεί ακόμη τόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος (!) όσο και ο Ντράγκαν Σάκοτα με την Βασίλισσα στο τέλος να τιμωρείται και με τιμωρία έδρας!

Φυσικά ο εν λόγο ορισμός δεν μπορεί να είναι τυχαίος και πρόκειται για μια ξεκάθαρη πρόκληση του σαθρού κατεστημένου που λυμαίνεται το ελληνικό μπάσκετ.

 

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement