
Η μεγάλη μέρα της Βασίλισσας πλησιάζει, που υποδέχεται αύριο(15/4, 19:30) το βράδυ τη Μπανταλόνα στην κατάμεστη Sunel Arena με φόντο το εισιτήριο για το final 4 του BCL.
Όπως είναι λογικό υπάρχει ξεσηκωμός στον κόσμο της ΑΕΚ που θα δημιουργήσει «κολασμένη» ατμόσφαιρα στη Sunel Arena προκειμένου να σπρώξει τους κιτρινόμαυρους σε ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.
Νωρίτερα βέβαια, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα πήραν μια πρώτη… γεύση για το τι θα ακολουθήσει μιας και αρκετοί φίλοι της Βασίλισσας έδωσαν το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς της χρονιάς.
Με την ιαχή «ΑΕΚ γερά με τσαμπουκά θα γίνεις πάλι πρώτη», οι Ενωσίτες ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη στη Sunel Arena!
💛🖤 Οπαδοί της ΑΕΚ εμψυχώνουν την ομάδα πριν από την κρίσιμη μάχη με την Μπανταλόνα!#aekbc pic.twitter.com/wNHEncwX8y
— Athletiko (@athletiko_gr) April 14, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement