
Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας, προκειμένου να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Νίκολιτς πριν την αναχώρησή τους για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά.
Από νωρίς το απόγευμα, και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 18:00, ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και στέλνοντας μήνυμα στήριξης ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης. Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αποθέωσαν τους παίκτες και εξέφρασαν την πίστη τους για θετικό αποτέλεσμα, ζητώντας τη νίκη μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Μάλιστα αμέσως μετά ακολούθησε και η…. καθιερωμένη συνοδεία της κιτρινόμαυρης αποστολής από εκατοντάδες μηχανάκια, με τους «τρελαμένους» Ενωσίτες να φτάνουν σχεδόν μέχρι το Φάληρο!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement