03.4
18:05

AEΚ: Προπονήθηκαν και φορτσάρουν για Ολυμπιακό Πινέδα και Βάργκα (VIDEO)

AEK1924.gr team
AEΚ: Προπονήθηκαν και φορτσάρουν για Ολυμπιακό Πινέδα και Βάργκα (VIDEO)

Ορμπελίν Πινέδα και Μπαρνάμπας Βάργκα προπονήθηκαν κανονικά στα Σπάτα ενόψει Ολυμπιακού

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα νέα που έρχονται από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με τον Μάρκο Νίκολιτς να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένων και των Βάργκα και Πινέδα.

Δείτε, ΕΔΩ τα πλάνα από την προπόνηση

Ο Μεξικανός επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπάρναμπας Βάργκα, ο οποίος συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στο πρόγραμμα, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Μάλιστα αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται και στη βασική ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι, με τον Μάρκο Νίκολιτς να μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς περιορισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement