
Aναλυτικά όσα δήλωσε:
«Προφανώς, η απόκρουση του πέναλτι σημαίνει ότι το 3-0 είναι καλύτερο από το 4-0. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι θα ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε. Μερικές φορές οι μεταβάσεις μας ήταν καλές, άλλες φορές όχι, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ που χρειαζόμασταν.
Ο στόχος ήταν οι εξτρέμ να δεσμεύσουν τους αντιπάλους τους για να δημιουργήσουν χώρους για τους εσωτερικούς παίκτες. Τις περισσότερες φορές καταφέραμε να δείξουμε την ταυτότητά μας, αλλά δίνω τα εύσημα στη Ρεάλ. Έχει φανταστικούς παίκτες.
Για το πρώτο γκολ έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανταγωνιστήκαμε καλύτερα. Η απόδοσή μας δεν ήταν καθόλου τόσο κακή όσο μπορεί να φαίνεται. Η Ρεάλ έπαιξε καλά. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, απλά χρειαζόμασταν πιο συχνά την σωστή πάσα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement