05.3
12:45

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υψώσουμε λευκή σημαία ή αν θα παλέψουμε»

AEK1924.gr team
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υψώσουμε λευκή σημαία ή αν θα παλέψουμε»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε: «Ήμουν λίγο εκνευρισμένος. Νιώθω πως όταν χάνεις με 11-12 πόντους, πρέπει να παίξεις έξυπνα, να βρεις τα καλύτερα σουτ, να είσαι στο σωστό σημείο. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα».

Για τα ματς που απομένουν: «Πρέπει να έχεις χαρακτήρα. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υψώσουμε λευκή σημαία ή αν θα ενωθούμε στα τελευταία 21 ματς και θα παίξουμε σκληρά ώστε να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια. Οι καλές ομάδες δεν λειτουργούν με το ατομικό ταλέντο. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».

Για την επιστροφή από τον τραυματισμό του: «Πρέπει να είμαι πιο επιεικής με τον εαυτό μου. Έχω την τάση να σκέφτομαι πως είμαι μηχανή, αλλά είμαι άνθρωπος. Θα μου πάρει λίγο καιρό να βρω την φόρμα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement