Η ολλανδική ομάδα, μαζί με την Τσέλιε, είναι υποψήφια ομάδα της ΑΕΚ.
Η Άλκμααρ ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Conference League. Η ολλανδική ομάδα είχε ηττηθεί 1-0 από τη Νόα στην Αρμενία, ωστόσο στο σπίτι της πήρε μία άνετη και επιβλητική νίκη με 4-0.
Κάπως έτσι, μαζί με την Τσέλιε, είναι υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ, η οποία έχει προκριθεί απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Ο Ντάαλ στο 5′ άνοιξε το σκορ, με τον Σβεν Μάινανς να πετυχαίνει δύο γκολ στο 39′ και στο 54′.
Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Γένσεν στο 90+1′.
Πρόκριση για Κρίσταλ Πάλα και Λεχ Πόζναν
Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 2-0 της Ζρίνσκι Μόσταρ και με συνολικό σκορ 3-1 προκρίθηκε στους 16. Ο Μαξένς Λακρουά άνοιξε το σκορ στο 36′, με τον Γκεσάν στο 90+3′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.
Το ¨εισιτήριο” για τους 16 πήρε και η Σίγκμα Όλομουτς, η οποία επικράτησε 2-1 της Λοζάνης εκτός έδρας, με την πρώτη αναμέτρηση να έχει λήξει 1-1. Ήταν μία εξέλιξη αρνητική για την Ελλάδα, καθώς κυνηγάει την Τσεχία για την 10άδα της βαθμολογίας της UEFA. Μάλιστα, οι Ελβετοί έφεραν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις, με το 2-2 να στέλνει τον αγώνα στην παράταση, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR.
Τέλος, η Λεχ Πόζναν επικράτησε 1-0 της Κουόπιο με το γκολ του Ροντρίγκες στο 65′ και με συνολικό σκορ 3-0 είχε ένα εύκολο και ήρεμο βράδυ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement