20.2
13:04

Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, τώρα περιμένω τα γκολ»

AEK1924.gr team
Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, τώρα περιμένω τα γκολ»

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος συνέχισε ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την Γκενκ, βοηθώντας την να νικήσει στο Ζάγκρεμπ τη Ντιναμό με 3-2

Η Γκενκ σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League, με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα να είναι και πάλι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της, καθώς έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγωνιστικός χώρος ήταν απίστευτα βαρύς. Η βροχή είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο. Στο πρώτο μέρος παίξαμε πιο εύκολα, αλλά μετά την ανάπαυλα έπρεπε κυρίως να δώσουμε μάχες, κάτι που κάναμε με επιτυχία», σχολίασε ο Έλληνας άσος στο «HLN» μετά τη λήξη του αγώνα.

Στη συνέχεια ο Καρέτσας πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ζάγκρεμπ».

Με την ασίστ που μοίρασε, ο Καρέτσας έφτασε τις 15 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και σχολίασε: «Έχω 15 ασίστ. Τώρα πρέπει να αρχίσουν να έρχονται και τα γκολ. Έχω πετύχει μόνο τρία μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα σκοράρω περισσότερο».

Για θετικό μομέντουμ της ομάδας του: «Παραμένουμε αήττητοι για επτά συνεχόμενα παιχνίδια. Ο προπονητής έχει εμφυσήσει μια νέα νοοτροπία και τακτική προσέγγιση. Όλα λειτουργούν καλύτερα και πιο ομαλά.

Τώρα πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα για τον αγώνα της Κυριακής, όπου υποδεχόμαστε τη Σταντάρ Λιέγης. Θέλουμε να πάρουμε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement