
Νέο ντιλ με τον Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε η εθνική Αγγλίας λίγες ώρες πριν την κλήρωση του Nations League. Ο Γερμανός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο των «τριών λεόντων» έως το 2028, τόσο για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και στο επόμενο Euro που θα διεξαχθεί στην Αγγλία και τα γειτονικά κράτη.
Η συμφωνία της Αγγλίας με τον Τούχελ είχε ισχύ μέχρι το τέλος του φετινού Μουντιάλ, αλλά η πορεία της ομάδας, ολοκληρώνοντας τα προκριματικά για το Nations League αήττητη, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση στον όμιλό της, οδήγησε την Ομοσπονδία στην απόφαση να τον «δέσει» έως και το 2028.
Το μεγάλο στοίχημα για τον Τούχελ είναι να κατακτήσει η Αγγλία ένα μεγάλο τουρνουά, καθώς διαθέτει μόνο ένα τρόπαιο, του Μουντιάλ το 1966.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement