06.2
14:25

Οι Σέρρες… «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Οι Σέρρες… «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ

Χιλιάδες Ενωσίτες στο πλευρό της ομάδας, παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης

Η ΑΕΚ θα νιώσει ξανά πως παίζει «σπίτι» της, με μαζική παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό.

Κιτρινόμαυρο χρώμα θα έχουν οι Σέρρες την Κυριακή, καθώς η ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί μπροστά σε χιλιάδες φίλους της, παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης. Πέρα από τα εισιτήρια που διατέθηκαν επίσημα από τον Πανσερραϊκό, φίλοι της Ένωσης εξασφάλισαν θέσεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, εκμεταλλευόμενοι την ελεύθερη πώληση.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για περίπου 5.000 Ενωσίτες στις εξέδρες, μετατρέποντας το γήπεδο των Σερρών σε μια άτυπη… Αγιά Σοφιά. Η σχετική απόφαση του Υπουργείου αφορά αποκλειστικά την οργανωμένη μετακίνηση και όχι τη μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων, κάτι που επιτρέπει στην ΑΕΚ να έχει κανονικά τον κόσμο της στο πλευρό της.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΕΚ, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 20ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2025 – 2026, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, o οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement