05.2
19:16

Κοντά στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης

AEK1924.gr team
Κοντά στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης

Ο Ατρόμητος ζήτησε δανεικό τον Σταύρο Πνευμονίδη από τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά σε συμφωνία για τον 19χρονο επιθετικό μέσο

Μετά τον Γκουγκεσασβίλι, ο Ατρόμητος προσπαθεί να κλείσει και δεύτερο deal λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες έχουν ζητήσει τον δανεισμό του Σταύρου Πνευμονίδη από τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις για το αν ο δανεισμός θα είναι για 6 μήνες ή 1,5 χρόνο, με τους Περιστεριώτες να τον ζητούν έως το καλοκαίρι του 2027. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και μένει να οριστικοποιηθεί η χρονική διάρκεια, με την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή να είναι θέμα ωρών.

Ο Πνευμονίδης τη φετινή σεζόν έχει πέντε συμμετοχές με τη πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων και υπάρχει η προοπτική για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη Stoiximan Super League.

O 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει επίσης 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη β’ ομάδα των ερυθρόλευκων στη Super League 2 και έχει πετύχει τρία γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement